top of page

Group

Public·114 members

(ТВ***) Бразил Србија utakmice 21.08.2023

22. 11. 2022. — Orlovi su otputovali u Katar, a prva na rasporedu im je utakmica protiv Brazila 24. novembra u 20 časova. Ovo će biti druga utakmica u ...

21:14 -57. minut - Dvostruka izmena u timu Srbije Selektor Stojković vrši prve izmene na meču - umesto Živkovića i Gudelja u igru ulaze Nemanja Radonjić i Ivan Ilić. 21:12 - 55. minut - Nejmar šutirao Sa visine penala je uputio udarac levom nogom, posle dodavanja Vinisijusa, ali je lopta otišla pored gola. Piksi sprema izmenu. 21:11 - 54. - Naleti Brazila Fali nam mirnoća, dodavanje, koje bi našoj odbrani dalo da prodiše malo. Brazilci napadaju sve vreme. 21:08 - 50. minut - Dobra reakcija živog zida Nejmar je šutirao iz slobodnjaka, ali je Milenković dobro skočio i izblokira Brazilca. 21:06 - 49. minut - Gudelj srušio Nejmara Očigledan start nad Nejmarom na ivici šesnaesterca sankcionisan je žutim kartonom. 21:03 - 46.

minutu. Табела grupa G: 1. Бразил 3 2/02. Швајцарска 3 1/03. Камерун 0 0/14. Србија 0 0/2 Rafinja je na startu drugog poluvremena imao veliku šansu, a odlično je intervenisao srpski golman. Nemanja Gudelj je u 50. minutu dobio žuti karton, pošto je oborio Nejmara na oko 18 metara od gola. Nejmar je izveo slobodan udarac, a živi zid je zaustavio njegov udarac. U 57. minutu usledila je dvostruka izmena u reprezentaciji Srbije, pošto su Gudelja i Živkovića zamenili Ivan Ilić i Nemanja Radonjić. Aleks Sandro je u 60.

minut - Nove promene kod Srbije Izlaze Saša Lukić i Filip Mladenović, a ulaze Dušan Vlahović i Darko Lazović. 21:20 - 52. minut - GOOOL! Vodi Brazil golom Rišarlisona! Mnogo bolju igru u nastavku Brazil kruniše golom u 63. minutu - Vinisijus je šutirao, Vanja odbranio, a odbijenu loptu Rišarlison sprovodi u mrežu. 21:17 - 60. minut - Stativa spasila Srbiju Fantastičan udarac Aleksa Sandra sa 30 metara i pogođena stativa gola koji čuva Vanja Milinković-Savić.

Imali smo momente kada smo mogli da ih ugrozimo, moglo je da ode i udrugom smeru", dodao je kapiten "orlova". Uporedio je fudbaler Ajaksa ovaj duel sa onim pre četiri godine u Rusiji, kada je Brazil, takođe, trijumfovao. "Prošli put su nam dali brze golove i tamo nismo imali šanse, za razliku od danas. U prvom poluvremenu im sada nismo ostavili toliko prostora, Brazilu koji je jedan od glavnih favorita". Naredni rival Srbije je Kamerun u ponedeljak od 11.

Bila je teška utakmica, na kraju su zaslužili pobedu. Imali smo momente kada smo mogli da ih ugrozimo, da smo to bolje iskoristili moglo je možda i da ode u drugom smeru", rekao jeTadićposle utakmice. Srbija je imala nekoliko šansi, ali je Brazil na kraju bio neuporedivo bolji. "Ozbiljna ekipa kažnjava takve naše greške, imali su i oni još neke šanse i mogli su da daju još koji gol. Na kraju su zaslužili pobedu.

00 po našem vremenu, a onda sledi duel sa Švajcarskom. "Moramo da idemo dalje. Imamo još dve bitne utakmice i moramo da učinimo sve što možemo. Jako kvalitetne ekipe su perd nama, ali nisu na nivou Brazila. Moramo da se fokusiramo na sebe i da idemo na pobede", podvukao je Tadić. Tok meča: 21:54 - Kraj meča, poraz Srbije Brazil bolji posle 90 minuta - 2:0 21:48 - 90+ Nadoknada Istekao je 90. minut, igraće se još sedam minuta sudijske nadoknade. 21:46 - 88. minut - Brazil ne odustaje Uprkos vođstvu od 2:0, "karioke" pritiskaju i nastavljaju da šutiraju ka golu. Imaju ih više od 20 do ovog trenutka.

minut Opasan napad Brazila, Vanja ponovo oprezan Umalo Vinisijus da dođe do lopte u kaznenom prostoru Srbije, ali je golman "orlova" pravovremeno izašao sa gola i otklonio opasnost. 20:30 - 26. minut - Odličan blok Veljkovića, udarac Kazemira sa 25 metar Prvi udarac u okvir gola na utakmici uputili su Brazilci, ali je šut Kazemira sa 25 metara lak zadatak za srpskog čuvara mreže. 20:25 - 25. minut - Alison siguran Tadić je prošao desnoj strani, centrirao ka Mitroviću, ali je brži bio Alison. 20:18 - 18.

22. 45 - Stojković: Šokirao me taj pad fizičke spreme Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da je fizički pad bio ključan u porazu od Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru. Srbija je večeras poražena u prvom kolu grupe G na Mundijalu u Kataru od Brazila 2:0. "Zaslužena pobeda Brazila, pogotovo u drugom gde su potpuno dominirali. Razlog dominacije je nešto što je bilo iznenađujuće.

minut - Hrabra Srbija Nemamo problem da odigramo presing, ali ni da po zemlji kombinujemo u ofanzivi. Još uvek nema prilika na "Lusail" stadionu. 20:12 - 13. minut - Brzi Vinisijus i opasnost iz kornera Hitri krilni napadač Reala je prošao Živkovića, ali srpski bek ga je sustigao i izbacio loptu u korner. Udarac iz ugla je izveo Nejmar, šutirao pravo u gol Milinković-Savića, ali je ovaj izboksovao loptu u novi korner. 20:11 - 10. minut - Prete "orlovi" po desnom boku Lep napad Srbije u 10.

Poraz Srbije na startu Mundijala, Rišarlison dvostruki 24. 11. 2022. — Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras od selekcije Brazila 2:0 Brazil je izuzetno jak, mi svaku utakmicu idemo po

Brazil vs Srbija - FIFA World Cup Qatar 2022 Brazil - Švajcarska: Igrano u Kataru. 24.11.2022 - SP - 1.faza 2022. Srbija, 2:0,

minutu, ali centaršut Živkovića ide direktno u ruke brazilskog golmana Alisona. 20:10 - 10. minut - Nejmar pokušava Nejmar je imao loptu u našem šesnaestercu, ali nije uspeo da šutira. Defanzivci Srbije su "iščeprkali" loptu i izbacili iz kaznenog prostora. 20:06 - 6. minut - Odmah žuti za Pavlovića Posle samo šest minuta igre, sudija Fagani je pokazao žuti karton Pavloviću, zbog prekršaja nad Nejmarom. 20:04 - 4.

minut - Grešku Gudelja ispravlja Vanja Velika greška Nemanje Gudelja donela je najozbiljniju šansu za Brazil, ali udarac Rišarlisona brani Vanja Milinković-Savić. 21:02 - 46. minut - Počelo drugo poluvreme 20. 45 - 45. minut - Kraj prvog poluvremena Nema golova u prvih 45 minuta utakmice. Brazil je bio nešto bolji rival, ali bez ozbiljnih prilika pred golom Vanje Milinkovića-Savića. "Orlovi" su uputili samo jedan udarac ka golu Alisona, ali igra srpskog tima na sredini terena deluje sigurno i mirno. 20:41 - 41. minut - Šansa za Vinisijusa Milenković nije dobro reagovao, prikrao mu se Vinisijus, ali se naš defanzivac vratio i izblokirao njegov pokušaj. Samo korner za Brazila.

Србија није издржала – пораз од Бразила на старту 24. 11. 2022. — 90'+7' – Крај утакмице! Заслужена победа Бразила на старту Мундијала од 2:0. 21:48

minutu pogodio stativu, a fudbaleri Brazila su dva minuta kasnije stigli do vođstva. Vinicijus je iskosa sa leve strane šutirao, Milinković-Savić je odbranio, a na loptu je natrčao Rišarlison i pogodio mrežu srpskog tima. U 66. minutu Dušan Vlahović i Darko Lazović su zamenili Lukića i Mladenovića. Naša selekcija je u 70. minutu imala šansu posle kornera, ali je odlično intervenisala odbrana Brazila. Srbija je u 73.

21:28 - 70. minut - Šansa za Srbiju Nakon kornera, dva puta su Brazilci otklanjali opasnost za gol linije. Prvo Danilo ispred Pavlovića, a onda i Markinjos. 21:27 - 69. minut - Probao je Pavlović Tadić je izveo korner, a Pavlović glavom šutirao preko gola. To bi možda mgoao da bude recept. Ipak imamo najvišu ekipu na turniru. 21:23 - 66.

Srbija - Brazil 24. 11. 2022. — BRAZIL JE MAŠINA, ORLOVI GLAVU GORE: Poraz na startu Mundijala od moćnih 16. minut - Srbija kontroliše ritam utakmice u ovim

Ovaj poraz ne mora da znači ništa, ako ništa drugo, izgubili smo od Brazila. Oni su najbolja ekipa protiv koje sam vodio ekipu, ali samo u drugom poluvremenu, pošto me prvom i nisu impresionirali", istakao je Stojković. Srbija će u ponedeljak igrati protiv Kameruna od 11 sati. "Žao mi je što Srbija nije bila u kompletnom sastavu, ali ima vremena da ispravimo neke stvari. Nikakva panika, nikakav stres. Imamo još dve utakmice, držimo sve u svojim rukama, pobedićemo i idemo dalje", dodao je selektor Srbije.

Nogometne utakmice Brazil – Srbija Utakmice Brazil - Srbija. Ukupno utakmica, 1, Ukupno utakmica. Pobjede, 1, Porazi. Neriješeno, 0, Neriješeno. Porazi, 0,

On je ponovio da Srbija mora se spremi za naredna dva meča. "U svakom slučaju dok god postoji šansa treba da se veruje. Imamo dve utakmice i znamo šta nam je činiti. Bitno mi je da znam zbog čega smo fizički pali. Ako želimo da idemo dalje i mislilmo da možemo dalje, moramo da pobedimo u naredna dva meča", naveo je Stojković, koji je zahvalio navijačima na podršci na meču protiv Brazila. 22:15 - Tadić: Moglo je da ode i u drugom smeru Kapiten Srbije Dušan Tadić govorio je o utiscima posle poraza od Brazila. "Moglo je bolje. Brazil je izuzetno jak, mi svaku utakmicu idemo po pobedu.

Totalno smo pali fizički. Zašto smo toliko pali stvarno ne znam, verovatno umor od svih utakmica. Prvo poluvreme je bilo dosta solidno sa naše strane uspevali smo da pasing igrom pariramo Brazilu. Smatrao sam da ćemo tako i u drugom pa čak i da ćemo uspeti da postigemo gol, ali me je šokirao taj pad fizičke spreme", rekao je Stojković posle meča za RTS. On je ponovio da Srbija ima sa povređenim igračima. "Čemu možemo da se nadamo ako smo bili bez tri udarne igle? Povrede Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Filipa Kostića su došle u nevreme. Učinićemo sve da se oporavimo.

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022: „Ne plašimo se, oni 23. 11. 2022. — Od 1. aprila i žreba za grupe Svetskog prvenstva u Kataru, fudbalski navijači u Srbiji čekali su na utakmicu sa

Srbija - Brazil, Katar 2022: Gde gledati prenos utakmice 23. 11. 2022. — Brazil je sjajan tim, za mene je ovo zlatna generacija, a mi očekujemo veoma tešku utakmicu. Međutim, kao tim moramo imati svoj stil

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page