top of page

Group

Public·225 members

[sport tv<<<] U Cluj vs CFR Cluj în direct online 21 august 2023

FCSB; CFR Cluj; Rapid; FC Universitatea Cluj; FC Petrolul Ploiesti; FC Hermannstadt; Farul Constanța; FC U CRAIOVA 1948; Universitatea Craiova ...

SuperLiga: U Cluj vs CFR Cluj - Spectacol de gală pe Cluj ArenaU Cluj - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 6-a din campionatul României, este programat luni, 21 august, de la ora 21:30, pe Cluj Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews. roU Cluj (din 1919) şi CFR Cluj (din 1907), două dintre cele mai vechi echipe ale României, încheie etapa a 6-a din SuperLiga cu un derby de tradiţie al fotbalului nostru (primul duel direct a avut loc în 1920, iar prima confruntare în eşalonul de elită, în 1947). U Cluj este neînvinsă de trei etape, în care a bifat o victorie, 4-3 cu FCU 1948 Craiova (d), şi două remize, 1-1 cu Dinamo (a) şi 1-1 cu Oţelul (d), şi a strâns şase puncte în cele cinci partide disputate în actuala ediţie de campionat.

Această pauză forțată poate fi binevenită pentru CFR, care își propune să câștige acest derby local. U Cluj vs CFR Cluj se va juca pe Cluj Arena din Cluj-Napoca luni, 21 august, de la ora 21:30. Partida se va transmite pe trei posturi TV: Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Motivarea ponturilor pentru U Cluj – CFR Cluj – Fotbal Superliga Ultimele două partide U Cluj vs CFR Cluj au fost câștigate de „feroviari”.

Am lucrat în această perioadă pentru jocul cu U Cluj. Îi respect pe cei de la U Cluj, dar vrem să câştigăm şi sunt încrezător în forţele noastre", a declarat antrenorul echipei din Gruia, Andrea Mandorlini. În campionatul trecut, cele două echipe s-au întâlnit în sezonul regulat, iar CFR Cluj s-a impus de fiecare dată în faţa lui U Cluj, 2-1 în tur, în deplasare, şi 4-0 în retur, acasă, iar în meciul din Cupa României, disputat în faza grupelor, s-a înregistrat o remiză, scor 1-1, pe Cluj Arena. Superbet oferă cota 1, 28 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul U Cluj - CFR Cluj.

[[[CURENT]]###] U Cluj vs CFR Cluj în direct 2022 21 august acum 1 oră — U Cluj - CFR Cluj, Live Video Online, în etapa a 15-a din Meciul dintre U Cluj și CFR Cluj se va disputa duminică seară, de la ora 21:00,

Universitatea Cluj vs CFR Cluj live stream, score and H2HYou can follow Universitatea Cluj - CFR Cluj live score and live stream here on Scoreaxis. com, along with live commentary covering the most important match events. Universitatea Cluj vs CFR Cluj live streaming links will be updated as soon as we'll find official streams for this Liga 1 match. Universitatea Cluj vs CFR Cluj (Liga 1) will kick off at 21 Aug 2023 on 20:30, in Cluj-Napoca at Cluj Arena. Live match eventsMatch have not started yetMatch statisticsMatch stats will be avaliable once match startsLineup & BenchUniversitatea Cluj LineupUniversitatea Cluj Substitutes / BenchCFR Cluj LineupCFR Cluj Substitutes / BenchUniversitatea Cluj vs CFR Cluj OddsUniversitatea Cluj vs CFR Cluj Head to Head MatchesUniversitatea Cluj and CFR Cluj have a pretty solid H2H history, as they met 17 times in the last seasons, with Universitatea Cluj winning 3 games, while CFR Cluj won 9 games.

Universitatea Cluj nu și-a mai învins rivala locală din 2014, de la un 2-1 în Gruia. CFR Cluj, sub comanda lui Petrescu, a câștigat ambele dueluri contra lui „U” din Superligă. Forma de moment a „studenților” este destul de bună, cu două rezultate de egalitate și o victorie în ultimele trei partide. CFR Cluj revine în campionat după două eșecuri suferite în preliminariile Conference League, dar și în derby-ul intern contra lui FCSB. Ponturi Universitatea Cluj vs CFR Cluj – Meciuri Superliga Fotbal Superliga – Formă U Cluj Universitatea Cluj pare să-și fi revenit după un start de sezon mai ezitant.

Scoruri live CFR Cluj, rezultate și program meciuri - Flashscore 08.07. V. FC Brașov (Rou). CFR Cluj (Rou). 1. 3. 04.07.

La Dawa a fost penalty clar, am revăzut faza de multe ori. FCSB a făcut un meci bun, dar totul a fost decis de arbitru! E incredibil ce s-a întâmplat, ați văzut cu toții. Am făcut un meci bun, am stat bine în teren. Dacă am fi primit noi penalty-ul ăla clar, altul ar fi fost scorul”, a declarat după meci Mandorlini. Anterior, CFR Cluj pierduse dubla contra lui Adana Demirspor. După 1-1 în Gruia, „feroviarii” au pierdut cu 2-1 în Turcia. De asemenea, CFR a mai remizat în derby-ul contra Universității Craiova, scor 1-1. În clasament, trupa lui Mandorlini are 5 puncte și se află pe poziția a cincea, dar cu un meci în minus. 21. 2023 UTA Arad – CFR Cluj (Superliga) 1-3 27. 2023 CFR Cluj – Adana Demirspor (Preliminarii Conference) 1-1 30. 2023 CFR Cluj – Universitatea Craiova (Superliga) 1-1 03.

Cel mai recent joc oficial pentru echipa pregătită de Mandorlini a fost pe 6 august. Atunci, CFR Cluj s-a deplasat în București pentru duelul contra celor de la FCSB. Partida desfășurată în Ghencea s-a terminat cu victoria roș-albaștrilor, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost reușit de Andrea Compagno, din penalty, în minutul 66. ”Nu am pierdut acest meci. Meciul a fost decis de de arbitru. Am avut o fază la Dawa, a fost henț clar. Apoi a dat un penalty inexistent pentru ei.

U Cluj vs CFR Cluj - Spectacol de gală pe Cluj Arena acum 3 ore — U Cluj (din 1919) şi CFR Cluj (din 1907), două dintre cele mai vechi echipe ale României, încheie etapa a 6-a din SuperLiga cu un derby

Universitatea Cluj vs CFR Cluj live stream, score and H2H nj, Orange Sport (Rom). You will be able to watch Universitatea Cluj vs CFR Cluj live stream online here if we find an official live video for this fixture.

A number of 5 games ended in a draw. Universitatea Cluj scored 12 goals in the head to head meetings, while CFR Cluj managed to score 25 goals. The overall leader in the H2H games is CFR Cluj with 9 wins, while Universitatea Cluj won only 3 times. When we look at the recent head to head meetings between Universitatea Cluj and CFR Cluj, we can see that this fixture is really balanced and no team is leading the direct meetings. Universitatea Cluj - CFR Cluj Preview, Live Streaming and PredictionIn their previous matches, Universitatea Cluj won 1 games (U Craiova 1948) and lost 1 (with Rapid Bucuresti) while 3 games ended in draws against Petrolul 52, Dinamo Bucureşti, Otelul.

SPORT.RO - Stiri din sport FCSB; CFR Cluj; Rapid; FC Universitatea Cluj; FC Petrolul Ploiesti; FC Hermannstadt; Farul Constanța; FC U CRAIOVA 1948; Universitatea

FC Universitatea Cluj - Bilete.ro FC Universitatea Cluj - CFR 1907 Cluj. Cluj-Napoca. 21 august. afiseaza inca 0. Newsletter @ Bilete.ro. Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele

2023 Adana Demirspor – CFR Cluj (Preliminarii Conference) 2-1 06. 2023 FCSB – CFR Cluj (Superliga) 1-0 U Cluj – CFR Cluj – Formații probabile – Superliga Toni Petrea va alinia, probabil, un 4-2-3-1 în duelul U Cluj vs CFR Cluj: Gorcea – Dimitrov, Miron, Mitrea, Vătăjelu – Perianu, Bic – Popadiuc, Nistor, Chipciu – Popa. Andrea Mandorlini va replica, probabil, cu un 3-5-2 pentru CFR Cluj: Sava – Kresic, Ajeti, Mogoș – Manea, Muhar, Tachtsidis, Cvek, Camora – Bîrligea, Yeboah.

U Cluj vs CFR Cluj – Meciuri directe (H2H) – Superliga Ultimul joc direct U Cluj vs CFR Cluj s-a disputat în Gruia pe 13 martie. Atunci, CFR s-a impus cu un categoric 4-0. Janga, Krasniqi, Manea și Bîrligea au marcat pentru „feroviari”. Și turul de pe Cluj Arena a fost câștigat tot de CFR, dar cu 2-1. De asemenea, a mai fost și o partidă de Cupă între cele două echipe, încheiată la egalitate, 1-1. Pronosticuri U Cluj vs CFR Cluj – Fotbal Superliga Concluzii U Cluj – CFR Cluj se anunță un derby echilibrat în epilogul rundei a 6-a din Superligă. Ușor favoriți par „feroviarii”, dar „studenții” vor da totul pentru a bifa un rezultat pozitiv în fața propriilor fani. Echipa BETuri ți-a pregătit ponturi și pentru alte meciuri: Bremen vs Bayern, FCSB – Poli Iași, FC Botoșani – Oțelul, Manchester City vs Sevilla sau Flora Tallinn vs Farul.

U Cluj – CFR Cluj | Ponturi Pariuri Superliga | 21. 08. 2023Etapa a 6-a din Superliga se va încheia luni seară, cu derby-ul Ardealului, U Cluj vs CFR Cluj. Se anunță o partidă încinsă, așa că află din acest articol cotele și ponturile pentru acest joc. Universitatea Cluj este neînvinsă în ultimele trei jocuri oficiale din Superligă. „Studenții” au bifat două rezultate de egalitate, dar și o victorie.

[[Ceas@@]!!!!!] U Cluj vs CFR Cluj în direct 2022 21 august 2023 acum 1 oră — [Ceas@@]!!!!!] U Cluj vs CFR Cluj în direct 2022 21 august 2023 Sport.ro Sport.ro [[[SPORT**]]'''] Sepsi vs CFR Cluj în direct 2022

(Transmitere live>>) Petrolul vs U Cluj în direct online 16 The match will kick off 14:30[[[TELEVIZOR==]##]] Voluntari vs Petrolul în direct online 2 U Craiova 1948 CFR Cluj. PetrolulLivesport: Petrolul

După ce au jucat primele două meciuri de pe teren propriu la Mediaş, pe Stadionul Gaz Metan, "şepcile roşii" revin pe Cluj Arena chiar la derby-ul cu marea rivală din oraş (stadionul a fost ocupat de festivalul Untold, după care s-a schimbat gazonul). Între timp, Anton Petrea a fost confirmat în funcţia de antrenor principal al lui U Cluj, după mai multe discuţii legate de o eventuală înlocuire a sa, unul dintre numele vehiculate pentru preluarea echipei fiind cel al lui Marius Şumudică. "Eu dau socoteală clubului. Dacă lumea nu e mulţumită de mine, mă poate schimba. Am discutat cu conducerea şi mi-a spus ca eu să merg înainte, indiferent de rezultatul meciului cu CFR Cluj", declarat Anton Petrea. CFR Cluj are şapte puncte şi vine după două înfrângeri, 1-2 cu Adana Demirspor în turul al doilea preliminar din Conference League şi 0-1 cu FCSB în SuperLiga, în condiţiile în care meciul din etapa a 5-a cu Sepsi, de acasă, a fost amânat. "E un meci important, n-am mai jucat de ceva timp, am avut timp să ne recuperăm în ultimele două săptămâni.

„În prima parte am controlat jocul. Am dus mingea aproape de poartă. Repriza a doua a fost mai echilibrată. Apoi am primit un gol, asta este situația. Bine că am revenit și am înscris din penalty. Ducem mingea aproape de careul advers, dar finalizăm prea puțin. Asta îmi dă de gândit. Tot timpul e nevoie de noi jucători. Mai e nevoie de ceva întăriri”, a declarat Petrea după meci. Fanii lui U Cluj i-au strigat demisia lui Petrea. Totuși, rezultatul din derby-ul local ar putea fi decisiv pentru viitorul său pe banca tehnică a „șepcilor roșii”. În clasamentul din Superligă Universitatea Cluj se află pe poziția a 9-a, cu 6 puncte.

Universitatea Cluj managed to score 10 goals and conceded 6 goals (10-6). Universitatea Cluj scored an average 1. 4 goals per match in the current league season. In terms of discipline, the home team received 11 yellow cards and 0 red cards, making 11. 00 fouls (average) in every match they've played. Universitatea Cluj's average team rating is 0 per match. Universitatea Cluj seems good at keeping the ball, having an average possession of 52. 00% in this seasonCFR Cluj enters this match having won 1 matches of their last five (UTA Arad) lost 2 (with Adana Demirspor, FCSB) while 2 fixtures ended in draws against Adana Demirspor, Universitatea Craiova. The team scored 6 goals while conceding 6 goals (6-6).

Toni Petrea se bazează mult pe aportul lui Nistor și Chipciu, veteranii echipei. După egalul de la Galați, pentru „studenți” urmează derby-ul local U Cluj vs CFR Cluj, de luni seară. Așadar, cel mai recent duel pentru trupa antrenată de Petrea a fost deplasarea de la Galați. Partida contra Oțelului s-a terminat la egalitate, 1-1. Ambele reușite au venit în partea secundă. Alexandru Pop a deschis scorul pentru Oțelul în minutul 59. „Studenții” au restabilit egalitatea pe final, în minutul 90. Dan Nistor a executat perfect o lovitură de la 11 metri și a adus un punct prețios pentru U Cluj.

(TRANSMITERE LIVE!) U Cluj vs CFR Cluj în direct online 21 a acum 17 minute — Puteti urmari live online partida dintre CFR Cluj si “U” Cluj cu incepere de la ora 20:30. Cu 30 de minute inainte de startul partidei

[[[GRATUIT==]]!] CFR Cluj vs Hermannstadt în direct live 13 (UITĂ LA TV<<<) FCSB vs CFR Cluj în direct 2022 14 mai 2023 Craiova, rezultate și program FC Hermannstadt vs FC U Craiova 1948 rezultate

[[priveste in direct***]++] U Cluj vs CFR Cluj în direct liv | Group acum 35 de minute — Scoruri live 'U' Cluj, rezultate și program meciuri, "U" Cluj - CFR Cluj live | Fotbal, RomâniaAJUTOR: Sunteți pe pagina de scoruri

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page